Versjon 1.3 av Asset Manager lansert

posted 5 Mar 2012, 00:44 by Ole Anders Kampelien   [ updated 5 Mar 2012, 05:18 ]

Versjon 1.3 av Asset Manager ble lansert 04.03.2012. Nedenfor er hovednyhetene listet. 

Systemet husker sist brukte lokasjon  

Systemet husker nå sist brukte lokasjon. Når du registrerer lokasjon for et objekt, vil brukt lokasjon automatisk fylles inn ved neste registrering. Denne funksjonen vil spare tid for deg som registrer flere objekter fra samme lokasjon. Ferdigutfylt lokasjon endres på vanlig måte dersom den ikke passer. Merk: Systemet husker kun lokasjon ved bruk av samme datamaskin. 

Nytt felt for interne etiketter

Under "Produkt data" for et objekt er det nå et nytt felt som heter "Etiketter". "Etiketter" er interne merkelapper/ord som brukes internt for å sortere / søke etter objekter i listene. F.eks: "Venter", "Service", "Overfør", "Flere bilder".


Etiketter i listevisninger

Etikettene nevnt over kan vises i listevisningene for søk eller sortering. Et nytt ikon nederst til venstre i listevisningene gir deg mulighet til å se eventuelle etiketter for et objekt , direkte i listevisningene. Du trykker på ikonet som viser en merkelapp for å se etiketter for objekter direkte i valgt listevisning. Trykker på du på ikonet en gang til, vil etiketter forsvinne fra listene igjen. Se eksempel nedenfor. 


Landkode i listevisninger

Et nytt ikon nederst til venstre i listevisningene gir deg mulighet for å se landkode for det land hvor objektet er registrert, direkte i listevisningene. Du trykker på ikonet som viser et "Flagg" for å se landkode per objekt for valgt listevisning. Trykker du på ikonet en gang til, vil landkode forsvinne fra listene igjen. Se eksempel nedenfor. 


 

Auksjonsdetaljer (start- og sluttdato) i listevisning

Et nytt ikon nederst til venstre i listevisningene gir deg mulighet for å se start- og sluttdato for en auksjon, direkte i listevisningene. Du trykker på ikonet som viser en "Handelkurv" for å se registrerte start- og sluttdatoer for valgt listevisning. Trykker du på ikonet en gang til vil start- og sluttdato forsvinne fra listene igjen. Se eksempel nedenfor. 

 

Netto salgspris på auksjon i listevisninger

I listevisningen for "Solgt", "Betalt" og "Utlevert" vil du nå etterhvert se netto salgspris fra gjennomført salg på auksjon. Se eksemplet nedenfor. 

 

 


Comments